TachlisAI קען נוצן אינפֿאָרמאַציע וועגן אייך, כּדי איר זאָלט נישט דאַרפֿן איבערזאָגן די זעלבע זאַכן. איר באַשליסט וואָס עס מעג נוצן, און יעדע מקור האָט אַן אייגענעם קנעפּל עס אָנצושטעלן אָדער אויסצושאַלטן. איר געפֿינט זיי אַלע אין סעטטינגס אונטער פּערזענלעכע צופּאַסונג.
אַ ביסל וועגן אייך
אַ ביסל וועגן אייך האַלט די פרטים וואָס איר קלייבט אויס צו מיטטיילן: ווי TachlisAI זאָל אייך רופן, מיט וואָס איר פֿאַרברענגט אייער צייט, וואָס אינטערעסירט אייך, און אייערע צילן.
- שטעלט נוצן מײַן פּראָפֿיל אין שמועסן אָן אָדער אויס.
- רעדאַגירט וועלכן פֿעלד איר ווילט, אָדער לאָזט עס ליידיק. אַלץ איז פֿרײַוויליק.
געהיטע זכרונות
TachlisAI קען געדענקען נוצלעכע פרטים פֿון אייערע שמועסן, ווי למשל „איך לערן מיט די 3טע קלאַס“ אָדער „איך האָב ליב קורצע ענטפֿערס.“
- אפהיטן און נוצן זכרונות (Save and use memories) שטעלט זכרונות אָן אָדער אויס. אויסשאַלטן זיי שטעלט אָפּ TachlisAI פֿון אָפּהיטן אָדער נוצן זיי, אָבער מעקט זיי נישט אויס.
- צולייגן אַ זכרון (Add a memory) לאָזט אייך אַליין צולייגן אַ זכרון.
- מעקט אויס וועלכן געהיטן זכרון איר ווילט פֿון דער רשימה. סעטטינגס ווייזט וויפֿל זכרונות איר קענט אָפּהיטן.
- ווײַזן דעם זכרונות־קנעפּל אין שמועסן (Show memory toggle in chats) לייגט צו אַ קנעפּל אויבן אין יעדן שמועס, צו שטעלן זכרונות אָן אָדער אויס בלויז פֿאַר יענעם שמועס.
שמוס־צונויפֿפֿאַס
דער שמוס־צונויפֿפֿאַס איז אַ רשימה מיט דאַטומס פֿון וואָס איר האָט געאַרבעט אויף, צוזאַמען מיט אַן אָפּטיילונג „אַ ביסל וועגן אייך“. דאָס העלפֿט TachlisAI ווײַטערצוגיין פֿון וווּ איר האָט זיך אָפּגעשטעלט.
- צונויפֿפֿאַסן מֲַנע לעצטע שמועסן האַלט דעם צונויפֿפֿאַס דערהײַנטיקט.
- צונויפֿפֿאַסן מֲַנע פֿריערדיקע שמועסן שטעלט אים צוזאַמען פֿון ביז 250 פֿון אייערע פֿריערדיקע שמועסן.
- בַקוקט און רעדאַקטירט דעם צונויפֿפֿאַס לאָזט אייך אים לייענען, טוישן, אָדער אויסליידיקן.
אויסשאַלטן דעם צונויפֿפֿאַס שטעלט אָפּ די דערהײַנטיקונגען און נעמט אים אַרויס פֿון אייערע שמועסן. די טעקע בלײַבט געהיטן, אַזוי איר קענט זי נאָך אַלץ באַקוקן, רעדאַגירן, אָדער אויסליידיקן.
פֿערטיקייטן
פּערזענלעכע פֿערטיקייטן קומען באַלד.
קען איך דאָס אַלץ פֿאַרוואַלטן פֿון WhatsApp אָדער SMS?
יאָ. שיקט PROFILE, MEMORY, אָדער SUMMARY. זעט WhatsApp און SMS באַפֿעלן.