איך סוגרים את החשבון?

  1. פתיחת הגדרות: בסרגל הצד, בחרו בשמכם בתחתית, ואז בחרו פרופיל ושפה.
  2. גללו אל הסעיף חשבון בתחתית ובחרו Close account.
  3. קראו את הודעת האישור, ואז בחרו שוב Close account. אם התחרטתם, בחרו שמירת החשבון (Keep account).

לאחר סגירת החשבון תנותקו ממנו.

מה קורה לנתונים שלי?

סגירת החשבון מסירה אותו ואת הנתונים שלו, כולל החיבור שלכם ל-Google Workspace, למעט רשומות שאנחנו מחויבים לשמור על פי חוק. לבירור לגבי מחיקת נתונים מסוימים, שלחו הודעת דוא״ל לכתובת support@tachlisai.com.

לפני שסוגרים את החשבון

  • הורידו תשובות שברצונכם לשמור באמצעות הורדת PDF.
  • אם שיתפתם שיחות באמצעות קישור, בטלו תחילה את הקישורים האלה.
  • כדי להשהות את TachlisAI ב-WhatsApp או ב-SMS בלי לסגור את החשבון, שלחו STOP במקום זאת.

האם אפשר פשוט לצאת מהחשבון במקום לסגור אותו?

כן. בתפריט החשבון, בחרו יציאה. החשבון והשיחות שלכם יישארו שמורים, ותוכלו להתחבר שוב בכל עת.